♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg under november 2009

Av Maria - 13 november 2009 08:45

Vad är detta som tittar fram bakom molnen? Kan det vara solen kanske, man har ju nästan glömt bort hur den ser ut under alla dessa mörka veckor. Mycket skumt att det helt plötsligt blev så ljust. Men man blir på så glatt humör när man äntligen får se att himmeln faktiskt är blå under alla de där grå molnen. Så passande att jag ska iväg en runda till stan idag då. ^_^


Flicka med tulpaner  

Av Maria - 12 november 2009 18:17

Rätt gammal teckning, från slutet av 2005 tror jag. Den kanske inte är så anatomisk perfekt men den är fint färgglad i alla fall. Jag använde mig av färgpennor, pastell och lite akryl till den här.


 

Av Maria - 12 november 2009 16:37

Haft en sådan där nödvändig tvättdag som egentligen inte behöver vara så tråkig om det inte var för att man måste dra ur och lägga i sängkläderna. Trist och bökigt om man inte har en hjälpande hand.


Men sen belönande jag mig själv med att bombardera mitt soffbord med färgpennor och satte igång och färglägga min geisha. I bakgrunden fick första boxen av Scrubs spela som Josefine lånat ut till mig. Har ritat ett bra tag och fick bara håret klart... Börjar inse att det kommer ta ett tag att bli helt klar, men färgpennor är helt enkelt ett väldigt tidskrävande medium. Men också kul att arbeta med så jag klagar inte.


 

Av Maria - 11 november 2009 21:14

Nu har jag utnyttjat mitt infall av inspiration och haft en ritkväll. Det blev en japansk inspirerad teckning, med mycket detaljer som jag var sugen på. :) Har inte gjort några skuggor eller så än, fundera på att det ska bli lite färg istället.


 

Av Maria - 11 november 2009 14:35

Dagens inspiration. Jag blir så sugen på att göra en riktigt detaljrik teckning. Kanske med lite fina pastellfärger. Jag måste springa iväg och rita, NU! :D

 

http://hellobaby.deviantart.com/gallery/#_featured

Av Maria - 11 november 2009 08:56

Inte särskilt upplyftande väder ute idag men en morgonpromenad får det nog se till att bli ändå. Ska se till att pälsa på mig riktigt ordentligt bara. Ses senare!


Kanin i muffins  

Av Maria - 10 november 2009 21:40

Blyertsteckning från 2006. :)


 

Av Maria - 10 november 2009 21:23

Nu är det lite över ett år sedan jag såg ut som ett missfoster efter att ha drämt ansiktet i asfalten. Hittade de här gamla bilderna där jag duktigt nog dokumenterade det hela. Det är ju inte varje dag man har en blåtira så jag tänkte att man kan ju lika bra ta och dokumentera processen (det var fotografen i mig som talar XD). Det såg rätt groteskt ut först, men när svullnanden lade sig kunde jag sakta men säkert börja öppna ögat. Då såg man åtminstone lite mer normal ut, ungefär som om bara hade sminkat ena ögat. Prickarna i ögonbrynet är lite småsår jag skrapade upp på asfalten och så kan man se lite av hur härligt blodröd jag blev i sidan av ögat efter ett par dagar.


Ovido - Quiz & Flashcards