♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg under oktober 2009

Av Maria - 25 oktober 2009 19:49

Måste även få tillägga ett wheeiii över New moon trailern som gick innan filmen idag! :D Men sen måste jag också undra hur fasen mycket reklam man kan trycka in innan filmen börjar?! Varför betalar vi så dyra biobiljetter när dem uppenbarligen måste få in hur mycket pengar som helst på reklam, den blir bara längre och längre för varje gång! Det tråkiga är att dem visar knappt några trailer, som ändå kan vara lite intressant, utan dem har blivit undanskuffade för all reklam som ska hinnas med, trist tycker jag.

Av Maria - 25 oktober 2009 19:29

Ojoj vilken dag, ingen tid för bloggande alls. Och ändå har man fått en timme extra idag, fast den får jag väl inte användning för, jag lär väl stupa i säng alldeles för tidigt istället. *gäsp*


På förmiddagen kom Bodil förbi och vi gick igenom de åtta sidorna jag ska illustrera till övningshäftet. Det blir mycket att göra men jag fick i alla fall nästan tre veckor på mig så det är tur det, och det högsta arvodet som de har råd att erbjuda mig, så det jag känner mig rätt nöjd med. Har börjat på de två första sidorna som är ett uppslag, börja inse att det lär bli tidskrävande, haha. Men jag är nöjd med det jag har åstadkommit hittills.


Sedan var det bara att lägga penna och papper ifrån sig för då bar det iväg på bio. Kom äntligen iväg på Flickan som lekte med elden! Vet inte varför det har tagit sådan tid för oss att gå och se den. Tycker den var helt okej, inte som boken såklart, men den dög. Fast första filmen var nog snäppet vassare.

Av Maria - 24 oktober 2009 21:27

Har upptäckt att Isak blir helt lyrisk över när jag bäddar med min filt i fåtöljen. Supermysigt måste han tycka för han ligger som fastklistrad, det är nästan så att man glömmer bort honom. Jag lär väl få ha sängen i fred inatt, i alla fall fram till morgonattacken som går ut på att han tvångshånglar upp en när man fortfarande är halvvaken och försvarslös, då gäller det att vara snabb att fly under täcket. XD Men efter det är det mysigt att ha sovmorgon ihop. ^_^


 

Mitt lilla ulliga får ♥

Av Maria - 24 oktober 2009 11:21

Precis kommit hem från en långpromenad där jag passade på att leta upp något skumt ställe som jag ska till på måndag för coaching, hmm ja, det låter ju upplyftande. Jag som har dåligt lokalsinne vet ju att det är allra bäst att hitta nya ställen innan jag ska till dem, annars skulle jag väl ha vimsat runt på måndag och kommit för sent. Men det var faktiskt ganska lätt och hitta, som tur var.


Nu ska jag få i mig lite frukost och ta det lite lugnt innan det är dags för kvällsbesök. Först tittar Isak förbi som ska sova över och så lite senare får vi sällskap av Johanna, så det blir nog en trevlig kväll. ^_^

Av Maria - 23 oktober 2009 17:09

Tänk vad slumpen kan avgöra. Genom att åka och handla idag så lyckade jag veva in ett två veckors illustrationsjobb. :D Jag sprang på min gamla lågstadielärare och hon var i akut behov av en illustratör till en övningsbok i engelska för barn. Hon har sedan tidigare sprungit på mina föräldrar och lyckats luska ut att jag är bra på att rita.


Så vi bestämde att hon kunde titta förbi ikväll hemma hos mig. Jag visade upp några av mina teckningar och hon förklarade lite noggrannare vad arbetet gick ut på. Hon verkade väldigt nöjd med mina bilder så jag fick jobbet. :) Nu väntar jag bara med att hon ska återkomma i helgen med vilket bilder som hon vill ha ritade och exakt vad arvodet kommer att hamna på, men några välbehövliga tusenlappar blir det i alla fall. Tänka sig att man ska få kalla sig illustratör ett par veckor framöver. :D

Av Maria - 23 oktober 2009 12:41

I veckan bestämde sig Josefine och jag för att svänga förbi Ica för att köpa nya Marabou sensation. Jag tyckte både verkade goda men jag bestämde mig för att först köpa den med valnöt och toffee medan Josefine köpte den med hallon. Måste bara säga att den var skitäcklig, kan inte alls rekommenderas! Smakar varken valnöt eller toffee enligt min mening! Jätteskum eftersmak, så den var helt klart en riktig besvikelse.


Tycker fortfarande den med hallon verkar god så jag ska ge den en chans och köpa den när jag handlar mat idag. Jag kan ju knappast bli mer besviken än vad jag blev på den första. Men nu är ni alla varnande, köp inte den med valnöt och toffee! Jag ska ge ett utlåtande om hallonen när jag har smakat den.


 

Av Maria - 23 oktober 2009 12:25

Hade ganska nyligen fått hem mina Copic markers när jag ritade den här. Ville ju testa dem så snabbt som möjligt så jag slängde ihop en teckning som jag kunde färglägga.


 

Av Maria - 23 oktober 2009 11:48

Nu har jag skapat min första omröstning för dem som har lust att svarar. Jag undrar helt enkelt om du följer min blogg, bara för att jag är nyfiken av mig. ^_^ Om du inte tycker att något av svarsalternativen passar dig får du väl ta och svara här i stället i en kommentar.

Ovido - Quiz & Flashcards