♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg under februari 2010

Av Maria - 21 februari 2010 13:09

Hur härligt glad blir man inte av dem här!! :D Jag vet jag har fastnat bland mina gamla vårfotografier men jag längtar så innerligt nu. Kände bara att jag var tvungen att dela med mig av dessa kanske inte allt för seriösa bilder. Men jag tycker dem är hur sköna som helst ändå! Dem speglar verkligen vilken underbar vårdag det var och hur kul vi hade! :D Kanske tar och lägga upp våra mer seriösa foton från denna dag någon annan gång också. Josefine hade faktiskt inte en galen hårdag på alla bilderna! XD


                

Av Maria - 20 februari 2010 20:32

Idag har jag sprungit lite ärenden, sedan blev jag inbjuden på tacos hemma hos mamma och pappa. Det var inte dumt det, var ett tag sedan jag åt tacos. Nu är jag hemkommen i alla fall, sitter och fundera på om jag kanske ska dra fram mitt ritbord.


Av Maria - 19 februari 2010 21:32

Hade tänkt att rita men jag fastande med gamla vårfotografier igen, älskar de fina blomstret på träden. Det är en fin inramning när man fotar porträtt. :)


   

Av Maria - 19 februari 2010 19:42


Haha, jag tycker den här videon är rolig! Rachel ser smått psycho ut medan mr. Schuester ser livrädd ut. XD Han ångrar sig nog rätt rejält att han sjöng låten med henne.

Av Maria - 19 februari 2010 19:17

Nu har jag inte haft dagens teckning på länge så här kommer en från 2008, gjord med copic markers. ^_^


Av Maria - 19 februari 2010 17:41

Sitter och varvar ner efter jobbet, var rätt roligt idag tycker jag. Eller ja det har varit roligt hela veckan tycker jag. Men idag fick jag mycket positiv respons, sådant gör ju en glad. :) Har precis börjat vänja mig vid alla kaffesorterna och idag fick jag en beställning av en kvinna som ville ha cappucino men som samtidigt ville ha en dubbelespresso som grund till den. Det ska väl gå bra tänkte jag, så jag gjorde ett försök och innan hon gick så sa hon att hon tyckte den smakat jättebra! Vad glad jag blev, jag är ju helt borta vad det gäller kaffe egentligen.  


Efter jobbet gick jag och pratade med min chef inför nästa vecka. Hon verkade mycket nöjd med mig, hon hade bara hört positivt om mig från min arbetskamrat. Så det kändes jättebra, man vill ju att dem ska vara nöjd med en. Det kommer in cirka fem personer i veckan och lämnar CV på caféet så man vill ju verkligen hålla sig kvar när man väl har kommit in. Nu känner jag mig faktiskt rätt förvånad att just jag blev uppringd om det är så många som söker. På torsdag är första dagen jag ska jobba helt själv, då ska jag jobba från lunch till stängning, men chefen skulle komma förbi framåt kvällen och hjälpa till. Hon var nog rädd att jag skulle vara oroligare över att vara själv än vad jag faktiskt är. Jag har varit frågvis hela veckan så jag känner att jag kan det mesta faktiskt. ^_^

Av Maria - 18 februari 2010 20:12

Så här roligt kan man ha med cementrör. :D Det är alltid kul när man kan hitta lite trevlig rekvisita på plats och Josefine trivdes rätt bra i sina rör. ;)


 



   



   


Av Maria - 18 februari 2010 14:00

Puh, nu är jag hemkommen från stan. På förmiddagen jobbade jag, fast det var riktigt dött, lugnaste dagen hittills. Gjorde en caffè latte för att öva mina kunskaper, fast det var ingen av oss som ville dricka den. XD Vi är inte direkt några kaffemänniskor. Jag smuttade i alla fall på den, smakade för jäkligt rent ut sagt, värre än vanligt kaffe till och med. Kan inte fatta att folk betalar för att dricka det.


Efter jobbet tog jag tag i något jag inte sett fram emot, köpa byxor. Det är dyrt och inte ens särskilt roligt att lägga pengar på men något nertill måste man ju ha. Sen är det ju lättare sagt än gjort att hitta ett vettigt par. Provad några stycken i de affärerna jag brukar gå i men sen blev jag sur på att dem verkar tro att ingen som köper byxor där har kommit i puberteten och kan ha supersmala ben och löjligt låg midja. Det hjälpte ju liksom inte att ta större storlek för då blev midjan alldeles för stor. Jag är smal men jag har faktiskt en rumpa och ett par höfter som vilken normal kvinna som helt som har passerat 13-14 år. Så då gick jag till Lindex och hittade rätt snabbt ett par byxor som både hade någorlunda korta ben och lämnade lite utrymme för rumpa och höfter upptill. Och ja dem hade smala ben också, som jag ville ha, men de var inte korkat smala så att man knappt får dem över smalbenen. Skönt att ha det avklarat i alla fall!


Ovido - Quiz & Flashcards