♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg den 24 februari 2010

Av Maria - 24 februari 2010 19:53

Här sitter jag och mumsar på en baguette med majonnäs, grönsaker och massa räkor. :D Är det något som är bra med att jobba på café så är det att sådant som ska slängas kan man ju lika gärna ta med sig hem istället. Och gårdagens macka slinker ner utan problem för mig. Till efterrätt blir det wienerbröd. :) Hade verkligen ingen inspiration att fixa kvällsmat idag, så det var trevligt att slippa. ^_^ Hade förresten en kul kväll på jobbet, hoppas det blir lika bra imorgon trots att jag är ensam då.

Av Maria - 24 februari 2010 12:06

Pratat lite med Maria idag på morgonen och fick höra den trevliga berättelsen om när hon skar upp tån på en bit glass som låg på dansgolvet så att blodet sprutade och hon svimmade. Usch vad läbbigt! Men hon blev väl omhändertagen och fick sy tån och ta en stelkrampsspruta. Så det hela löste sig ju, men mindre smart med glas på golvet.


Nu ska jag väl fixa lite här hemma, framåt eftermiddagen ska jag iväg till jobbet och vara med vid stängningen. Imorgon är jag on my own så nu gäller det att snappa upp allting tills att jag ska klara mig helt själv. Jag kom på att det är sportlov den här veckan, inte roligt, tycker alla borde tänka efter en extra gång innan dem kommer och invaderar mig. Om det ser ut att vara mycket folk hos mig gå till ett annat fik! XD Haha nä, men det ska nog gå bra, bara inte allt för många vill ha maträtter samtidigt.


 

Ännu en vinterbild från igår. :)

Ovido - Quiz & Flashcards