♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg under september 2010

Av Maria - 9 september 2010 13:32

De här korten är rätt kul tycker jag. Jeanette multitaskar genom att bära klänning och prata i mobil samtidigt, och fotografen är väldigt mycket bortglömd av alla, haha. XD Förutom av bruden förstås som faktiskt kommer ihåg att le glatt åt kameran ibland. Josefine är van modell hon. ;)   


 

Av Maria - 9 september 2010 09:19

Hade en mycket trevlig gårdag med ett riktigt skönt gäng! :) Det gick väl sådär med bowlingen för jag har inte bowlat på ett bra tag men två strike fick jag in i alla fall, så det får man väl vara nöjd med. Jag diggar att Josefine vågade plocka fram sin inre bitch på McDonald’s för att kräva det vatten som vi faktiskt hade rätt att få efter att vi alla hade beställt något där!



Just nu tar jag det lugnt framför datorn och fixar med bröllopsbilderna igen. ^_^

      

 

   

     

Kolla! Jag lyckades faktiskt komma med på en bild, i bildörren! XD

Av Maria - 8 september 2010 16:48

Idag har jag tagit fram en hög nya bilder från bröllopet, och jag har försökt vara effektiv! Jag har börjat känna att det är dags att jag sätter lite fart. Jag är för pedantisk och det har man liksom inte tid med att vara när man har så många bilder att jobba med. Så dem här har verkligen gått på löpande band! :)


Men nu måste jag nog sluta för idag för att göra middag och göra mig i ordning, för ikväll ska jag iväg och bowla!


                 

Av Maria - 7 september 2010 20:09

Idag har Maria och jag haft en heldag som vi inledde på stan, sedan gick vi hem till mig och lagade mat. Det hela avslutades med en mycket slapp kväll framför tv:n. Så det blev inte mycket till bloggande idag, men det har däremot varit en riktigt skön avslappnad dag! Jag passade även på att gå och rösta idag, tycker det är rätt bra att passa på att göra det när man har tid. :)

Av Maria - 5 september 2010 19:04

Det var väl inte så stor chans att jag skulle kunna vänta tills jag fotade med en modell innan jag fick testa mina nya tyg. :D Så idag åkte ministudio á la Maria upp i köket för några självporträtt. Det var ju däremot mindre bra att jag hade glömt ladda kamerabatteriet sedan bröllopet så det var inte mycket krut kvar i det. Men jag kunde inte vänta ett par timmar på att det skulle laddas eftersom det redan började bli mörkt. Jag hann med cirka 100 kort innan den la av, det får jag väl vara nöjd med för jag har fotat ett helt jäkla bröllop på den laddningen! Men jag hann knappt komma igång så jag fortsätter nog någon gång imorgon med ett nyladdat batteri. :) Tills dess bjuder jag på de här två korten som jag hann ta innan kameran dog.


 

Av Maria - 5 september 2010 09:31

Igår var äntligen min första lediga dag den här veckan som jag var frisk på! Det är verkligen inte samma sak när man är sjuk och inte orkar göra någonting. Dagen inleddes på IKEA där jag köpte mig ett par genomskinliga tyger till ett överkomligt pris, vilket jag har varit på jakt efter! Så deras Sarita tyg var perfekt, det var bara lite svårt och välja vilka färger, men det fick bli grått och rött. Tygens syfte är att dem ska få bli rekvisita i framtida fotograferingar. :)


Kvällen spenderades sen på landet hos mormor och morfar. :) Där glupska Isak lyckades få en stor del av hans mjuka tuggben att fastna långt bak i munnen. Och det är ju inte så lätt att få bort när man inte har fingrar att peta med. Så jag fick gräva runt långt bak i munnen för att fiska ut det, jag var lagom slemmig om handen när jag var klar! Vi människor var inte fullt så glupska, vi åt en god pastasallad som vi inte satte i halsen! :D


Av Maria - 4 september 2010 07:52

Idag är man lite mör efter en lång kväll på jobbet igår, men jag tycker ändå det gick rätt bra trots förkylning och allt! Skönt att man är på bättringsväg!


Jag bjuder på lite humor så här på morgonen i from av en literal video version av Total Eclipse of the Heart. Där dem helt enkelt sjunger precis vad som händer i videon. Det här är nog en av de bättre tycker jag, för musikvideon i sig är otroligt skum!! Vad tänkte man på när man filmade den kan man ju undra? Ni får passa på att titta på den för den andra länken som ligger uppe kan inte visas i Sverige längre, så vi får väl se hur länge den här fungerar. Det är tråkigt när Youtube inte låter folk utanför USA se på en del av deras klipp. :(


Av Maria - 3 september 2010 10:30

Haha, så söta!! Jag älskar verkligen uttrar! :D


Ovido - Quiz & Flashcards