♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg under september 2010

Av Maria - 21 september 2010 13:19

Nu har pappa och jag fixat och trixat ett tag med min Windows update men den vill ändå inte samarbeta. Jag vill inte ge mig på allt för avancerade grejer heller för vi är ju inte några jätteproffs på datorer. Men eftersom det inte är första gången den krånglar så kanske det är dags att radera datorn igen och lägga in Windows 7 istället, som verkar mer samarbetsvilligt än Vista. Men då måste jag tigga hit pappas gamla arbetskamrat som verkligen förstår sig på datorer. Sen kan jag sitta bredvid och nicka smått oförstående över allt han gör som jag egentligen inte riktigt förstår mig på, haha. Men slutresultat brukar alltid bli riktigt bra i alla fall! :D


Av Maria - 21 september 2010 10:06

Det var över ett år sedan jag lade upp någon nytt skrivet av mig på nätet, men lite då och då hittar folk till mina gamla berättelser och lämnar en kommentar. Jag har redan har fått massa fin feedback som gjort mig mycket glad! Men den här värmde hjärtat lite extra så här en kall morgon, så jag ville dela med mig. ^_^


I wish I had read Jak and Daxter fanfiction before; when this was newer. I
would have been with you at every chapter, reviewing how fulfilled my little
fangirl heart was. I would have helped my best to keep you writing because I
couldn't bear to think that there were ever a pause in this story. I loved
every last word of it and (this is my nerdy gamer side kicking in) I even
sometimes felt like I was playing this while I was reading it, haha.

I adore this story so much and lucky you, it's the first real Jak and Daxter
fanfiction I've ever read. I picked a good choice, because everything you
wrote for them was so natural C:

I loved it. Loved loved loved and what's weird is that usually I don't reread
my favorite parts in a story, but with some of your scenes, I just couldn't
resist reliving it and sighing dreamily.”


Det är så fint när folk verkligen tar sig tid att skriva något längre än bara, ”nice work!” :)

Av Maria - 20 september 2010 19:23

Vad besviken jag blev på det regniga vädret idag, jag hade tänkt åka upp och köra agility med Isak uppe på Brukshundsklubben men det ville verkligen inte sluta regna ikväll! Istället har jag tittat på fina smycken på Cocoo.se, det är många som jag skulle vilja äga, men de är en aning dyra! Här är några av mina favoriter, jag tycker verkligen om de turkosa stenarna. :)


 

Av Maria - 20 september 2010 10:46

Det är lätt att känna sig uppgiven och deppig efter gårdagens val, kan inte säga att jag är förvånad men jag hade gärna haft fel. Vi är tråkigt förutsägbara på det viset. I Tyskland efter första världskriget var landet i kris och lämpligt nog sökte man syndabockar och någon att skylla eländet på. Man röstade glatt fram Hitler för att lösa problemet, och vi såg ju hur bra det gick. Kanske skulle man ha lärt sig något av den historien. I kris får man för sig att även de mest dumma idéerna är bra.  

Av Maria - 19 september 2010 19:37

Jag lyckades hamna på IKEA den här helgen igen, känns som att jag har varit där väldigt ofta på senaste! Fast idag hade jag inget ärende, jag bara följde med som svans och åt en korv och en glass, roligare än så blev det faktiskt inte. Men det dög för mig, glassen var god. ^_^ Något som var lite skoj i alla fall är att jag såg den här videon på morgonen (Josefine du är den skyldige!), så man fick nästan lust att kasta sig i en säng eller ta några glädjeskutt längs gången, haha. Vem vet, kanske nästa gång. ;D


Av Maria - 19 september 2010 12:39

Ännu en tråkig halvmulen dag, hoppas det blir lite sol i veckan i alla fall! Jag passade på att scanna ett par skisser. Jag vet inte säkert vad Bloggplatsen anser om oskyldigt naket, men det är väl lika bra att vara på säkra sidan så det fick bli en liten prick på andra skissen. Jag tror det hade varit okej ändå men nu behöver ju ingen bli illa berörd över att se vad han har mellan benen. ;)


 

Av Maria - 18 september 2010 20:45

En gammal låt, men med fin text tycker jag. Live versionen är ett måste dock för den är tusen gånger bättre än studio versionen!


Beautiful Disaster – Kelly Clarkson


Av Maria - 18 september 2010 16:46

Det ska bli riktigt skönt att valet snart är över för nu börjar jag bli riktigt trött på all politisk reklam jag har fått i brevlådan på senaste! Vilket verkligen är helt bortkastat på mig eftersom jag röstade för ett bra tag sedan. Sen att det är precis samma reklam hela tiden gör mig ännu mer irriterad, jag har bland annat fått valsedlar från Kristdemokraterna inte mindre än tre gånger! De verkar som att de har glömt bort att det faktiskt finns valsedlar i vallokalerna också, så dem behöver verkligen inte paniksprida dem i folks brevlådor!


Ovido - Quiz & Flashcards