♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg den 1 september 2010

Av Maria - 1 september 2010 21:03

En teckning jag ritade för några dagar sedan till en kompis borta i USA. Kanske inte en av mina bästa direkt, men det är väl tanken som räknas. :)


Av Maria - 1 september 2010 15:36

Förkylningen har klamrat sig fast rätt bra tyvärr, men nu tror jag i alla fall att jag haft mina två sämsta dagar och det går mot bättringsväg. Så det ser jag fram emot, det är så deprimerande när man vet att man bara kommer bli sämre och sämre. Fast allra helst önskar jag att jag kunde vara som en normal människa och sovit bort de här dagarna. Som vanligt är jag vaken olidligt mycket när jag är sjuk så att jag verkligen inte missar en enda minut av sjukdomsförloppet. Lyckades ändå få till några tupplurar i natt så jag sov väl runt 4-5 timmar sammanlagt kanske, vilket var ändå rätt lyckat för att vara mig!


Nyss fick jag i alla fall en matleverans till dörren. Pappa har varit snäll och agerat bud till sjuklingen, så igår kom han med en påse mediciner och mat och idag kom han över med middag igen. Det är gulligt tycker jag! :)


Något annat positivt idag är att jag äntligen har kunnat beställa en bok jag har väntat på jätte länge! Författaren har till och med haft en förhandsförsäljning på sin hemsida under augusti men eftersom hon bor i USA så hade det bara varit dyrt och krångligt så jag har väntat tålmodigt på att den skulle komma ut i den vanliga näthandeln i september. Jag ser verkligen framemot att få boken i handen!

Ovido - Quiz & Flashcards