♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg under september 2009

Av Maria - 16 september 2009 16:56

Dagens snygga bild kommer från Jean Tay, hon skapar underbara bilder! Man får en sådan härliga sommarkänsla av den. ^_^ Den här är ett måste som bakgrundsbild!


http://azhrarn.deviantart.com/


 

Av Maria - 16 september 2009 16:48

Så har jag varit på den fruktade arbetsförmedlingen! Men jag känner mig trots allt inte så ångestladdad som man kan tro. Känns faktiskt ganska bra, fick en mycket positiv och trevlig handledare. Och framförallt var hon realistisk, jag stör mig så på handledare som tycker man ska söka helt knäppa jobb man ändå inte ha kvalifikationer till. Vi lade upp en plan som låter riktigt bra. Jag är ung och har redan en akademisk utbildning så åtminstone hon trodde att det såg ljust ut för mig. Vi får väl hoppas att det stämmer. ;) Synd bara att hon såg rätt långt gången ut i sin graviditet så jag vet inte hon länge hon kommer att jobba. Men nu är det jobb som gäller till helgen för mig, känner mig ganska peppad faktiskt!

Av Maria - 15 september 2009 20:04

Den här får bli dagens foto idag. Får mig att bli sugen på att fota lite mer street tema, det gäller bara hitta coola industriområden man faktiskt får vistas på. ;)


 


http://zemotion.deviantart.com/art/Forgotten-Fairytales-58397032

Av Maria - 15 september 2009 16:44

Jag har varit lite seg som bloggare igen men jag har lagt all min skrivkraft på mitt på mitt kreativa skrivande istället. Ja, jag skriver berättelse, kanske något man borde ha slutat med i tonåren men jag tvingar ingen stackare att läsa det (tur är väl det!). Det är avslappnande och det är något jag tycker om att tag i det då och då. Har varit ganska dött under sommarn så jag tar upp det på nytt nu i höst. :)

Av Maria - 13 september 2009 19:43

Hittade de här gamla korten på Isak och hans bror Julius som vi fick av uppfödaren. Eftersom det bara var två i kullen så blev dem riktigt bortskämda och kunde dia hur mycket de ville. De var sådana söta ulliga korvar som bara låg hade det bra hela dagarna. :D Isak är valpen till höger. ♥


 

Av Maria - 13 september 2009 19:15

Har inte fått särskilt mycket gjort denna regniga dag men jag kom i alla fall iväg och köpte en välbehövlig extern hårddisk. Jag har haft dåligt samvete över att inte ha någon back-up till datorn. Känns skönt att veta att jag har en kopia på allting nu. :)

Av Maria - 12 september 2009 16:56

Surfade runt lite för att se vad det kommer för filmer framöver. Jake Gyllenhaal som en biffig Prince of Persia var en överraskning, han är ju inte särskilt persisk om man säger så… Men vem vet, han kanske passar jättebra, han är i varje fall fin att titta på. :) Dem gör visst film av de flesta tv- och dataspelen nu för tiden. Så den stora frågan är, när ska vi få se en Zelda film?!


 

Av Maria - 12 september 2009 12:24

Underbart väder idag med, vatten var alldeles spegelblankt när Maria och jag tog oss en morgonpromenad, det var verkligen vackert! Lite synd att man inte hade kameran med sig, hade nog kunnat bli några fina bilder. Men det är inte så kul att gå på långpromenad och släppa det där åbäket med sig.

Kitty med blommor  

Ovido - Quiz & Flashcards