♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg under september 2009

Av Maria - 27 september 2009 17:47

Sådär så var den jobbdagen avklarad, kändes riktigt lyxigt att sluta redan vid fyra! :D Det gick också ganska snabbt idag tycker jag, hann aldrig blir särskilt uttråkad.


Det hade flyttat in en inte så trevlig gäst i köket sedan förra veckan. Jag och min arbetskamrat fick en smärre hjärtattack när vi fick se en riktigt stor och fet spindel sitta på väggen och gotta sig. Inte så kul, jag som ynklig svensk känner mig inte så härdad mot jättespindlar, man springer ju inte på dem så ofta. Usch, jag ryser bara jag tänker på den, den var riktigt äcklig.

Av Maria - 26 september 2009 20:30

Hemma från skördefesten, det blev en lång dag, jag är helt slut! Känner mig inte jättesugen på att jobba imorgon, det är tur at jag inte behöver gå upp allt för tidigt i alla fall. Jag vet inte riktigt var den där skinande solen som vi var lovade försvann men det har varit en trevlig dag om än lite kallt ibland. Jag kom hem med dessa varg öronhängena och en söt liten pumpa som jag ska ha i fönstret. ^_^


 

Av Maria - 26 september 2009 08:18

Sitter här med en varm och go Bolognese i knäet och skriver med en hand på grund av att ett viss litet hundhuvud har bestämt sig för at vila över min höger arm. Det är inte särskilt lätt att styra musen för den delen heller men jag har inte hjärta att kasta ner honom. Och han är så härligt varm denna lite kyliga morgon. ^_^ Snart bär det av till Öland, jag undrar var solen tagit vägen, men förhoppningsvis tittar den fram under dagen. Det har i alla fall SMHI lovat att den ska göra!


~Ha en bra dag!~


 

Av Maria - 25 september 2009 19:21

Ikväll är jag hundvakt igen, tänkte bara ta det lugnt och rita medan jag tittar på tv. Isak verkar satsa på en lugn kväll han med, han ligger utslagen i min fåtölj. Tyvärr måste vi gå ut på en kissrunda om ett tag. Det lockar inte, det ser så kallt och mörkt ut, men Isak brukar inte vara så sugen han heller så han lär väl skynda sig. Imorgon bär det av till Ölands skördefest, det ska bli mysigt! :)


 

Av Maria - 25 september 2009 17:28

Vad är det med alla dessa trafikfarliga fjortisar och deras mobiltelefoner?! Försvinner världen helt och hållet när man pratar i dem? Jag vill inte låta som en gammal kärring men man blir irriterad när dem går rakt ut i trafikerade vägar och utgår från att hela världen ska stanna upp för dem.


Idag såg jag ett riktigt praktexemplar. Precis när det kommer två bilar från båda hållen går hon rakt ut i vägen, hon gör absolut ingen ansats att titta sig omkring. Båda bilarna får stanna för henne, medan hon långsamt traskar över och fortfarande inte ens sneglar åt bilarna (notera att det inte är något övergångsställe, utan ett väldigt puckat ställe att gå över vägen). För övrigt gick hon omkring i strumplästen vilket var underligt bara det, kanske mobiler är fördummande trots allt.  


 

Av Maria - 24 september 2009 16:13

Maria och jag träffades idag en sista gång innan hon åker till Australien. Vi bestämde oss för att bara mysa i soffan ihop och se Twilight. (Tack för lånet, Jossan!) Det var jättetrevligt men lite jobbigt att säga hej då. Förhoppningsvis ses vi om ett halvår igen, fast i värsta fall blir det om ett år. Men tiden har ju en förmåga att gå snabbt, så vi får väl hoppas den gör så även nu. Nu har jag gått på en långpromenad för att pigga upp mig själv, fungerade ganska bra. :)


 

Av Maria - 23 september 2009 19:58

Träffade Josefine igår över en fika, en väldigt lång fika, men det fanns mycket att prata om. XD Hon hade gjort den här jättesöta röda pandan till mig. :)


    

Av Maria - 23 september 2009 19:38

Idag är jag hundvakt till min lilla sötnos. <3



Ovido - Quiz & Flashcards