♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg under juni 2009

Av Maria - 5 juni 2009 18:39

Kom precis hem från en rejäl shoppingrunda där jag gjorde av med alldeles för mycket pengar, men det var ganska nödvändiga saker trots allt. Jag hittade ett par fina gardiner till både vardagsrummet och köket. Och så en fin trasmatta till köket, så nu börjar det ser det riktigt hemtrevligt ut.


Roligaste köpet gjorde jag dock på Rusta, ett par rosa prickiga stövlar. :D Jättesöta tycker jag! <3 Dem lär komma väl till pass under Sveriges blöta sommarmånader. Och så ska Josefine och jag ta en liten roadtrip till Öland på måndag för en fotorunda och jag tror ett par stövlar inte är en dum idé när vi traskar runt i blöt natur. Nu kommer snart Maria över på besök, sen blir det massa jobb hela helgen.


~Ha en fin kväll!~

Av Maria - 5 juni 2009 09:46

Vaknade ganska tidigt idag, till spöregn… Har nu gjort sådana roliga morgonaktiviteter som att betala räkningar och dammsuga. Ska väl försöka hitta på något skoj idag också.



Av Maria - 4 juni 2009 23:26

Har kollat in nya KH spelet ”Kingdom Hearts 358/2 Days” på youtube, finns bara på japanska än så länge men den engelska versionen kommer i höst. Det ser lovande ut, men tråkigt nog kommer den bara till Nintendo DS istället för Playstation 2 som de andra spelen utkommit till. Trist tycker jag, de två första var så roliga att spela. Speciellt Kingdom Hearts II, det var både snyggt och underhållande, jag ska nog ta och spela om det igen. ^_^ Nu är det dags för sängen, Robin håller mig uppe alldeles för länge när jag är trött. Tidsskillnader är något som jag gärna kunde var utan.


~God natt!~

Av Maria - 4 juni 2009 19:57

Äntligen en ledig dag imorgon, ska bli skönt men kanske inte så ledigt trots allt för jag ska iväg och köpa gardiner och städa lägenheten, tråkigt värre. Hade en lugn dag på jobbet idag, fast blodvite uppstod, igen! Jag vet inte varför min stackars händer måste lida så, det är tredje gången nu på kort tid som jag slår mig på jobbet så att blodet rinner. Måste börja ta med mig plåster. Blev lite glad vid lunch i alla fall, då gjordes det testvåfflor i köket inför lördag, så jag fick smaka redan idag, mums! :D

Av Maria - 3 juni 2009 22:29

Ska passa på att skriva ett kort inlägg innan jag hoppar i säng. Jobbar mest nu hela tiden, men det lättar upp nästa vecka. Har pratat med min kära vän Robin från USA de senaste kvällarna så tiden har försvunnit för mig. Hon har lite mindre roliga saker på gång i livet just nu så jag ska försöka hinna med att göra henne lite glad och ta och färglägga en teckning jag ritade till hennes för ett tag sen med en scen ur hennes underbara lilla berättelse. Hon är mycket duktig på att skriva! Får hoppas jag kan få några timmar över till mitt skapande, för hon förtjänar det! 


~Sov gott allihopa!~

Av Maria - 1 juni 2009 21:36

Här kommer mitt första boktips som jag utlovat. Jag börjar med den amerikanska boken ”Nightlife” av Rob Thurman. Det är en urban fantasy som utspelas i New York och är den första boken i Cal Leandros serien, det har hittills utkommit fyra böcker i serien men fler är på väg.

 

”In New York, there's a troll under the Brooklyn Bridge, a boggle in Central Park, and a beautiful vampire in a penthouse on the Upper East Side. Of course, most humans are oblivious to this, but Cal Leandros is only half-human.

 

His father's dark lineage is the stuff of nightmares-and he and his entire otherworldly race are after Cal. Why? Cal hasn’t exactly wanted to stick around long enough to find out.


He and his half-brother Niko have managed to stay a step ahead for three years, but now Cal's dad has found them again. And Cal is about to learn why they want him, why they've always wanted him..."


Det är en mycket underhållande och spännande bok i högt tempo, perfekt att läsa på stranden i sommar. Huvudkaraktären Cals bittra och sarkastisk attityd genomsyrar böckerna och vi får följa honom ur första persons perspektiv. Det jag gillar bäst med böckerna är också karaktärerna, inte bara Cal utan även de mycket underhållande bikaraktärerna. Om ändå alla urban fantasy var så här bra! Om det låter intressant kan ni läsa mer om den på amazon, men den finns att köpa billigt på bland annat adlibris.


~Go natt!~

Av Maria - 1 juni 2009 13:18

Idag ska jag inte ta på mig för mycket kläder! Igår startade jag min dag med klänning och halvlånga tights, lite trevligt finklädd sådär, men efter vistats på landet i cirka fem min så slutade det med att allt åkte av och jag gick runt i trosor och ett litet linne hela dagen för att inte dö av värmeslag. Men skönt var det i alla fall och man fick lite färg. Och mormor bjöd som vanligt på ljuvlig god mat.


I natt har man fått trängas i sin egen säng för något luddigt vitt, trots sin ringa storlek, har lyckats ta upp halva sängen. Det är verkligen en bedrift måste jag säga. Just nu har han än en gång tagit sängen i besitting och vilar ut sig efter vår långa morgonpromenad. En bortskämd liten sak är vad han är. <3

Ovido - Quiz & Flashcards