♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg under juni 2009

Av Maria - 24 juni 2009 19:06

Besviken att jag inte hittade något bokpaket i postfacket idag. Antingen har posten fortfarande problem med mitt adressbyte (men nu har jag ringt och klagat lite, för att vara på den säkra sidan) eller har någon sommarvikarie bestämt sig för att skicka iväg det till någon pressbyrå här i närheten där jag får hämta ut det. Jag hoppas på det sistnämnda men man vet ju aldrig. *suck* Jag väntar paket från USA så man vill ju inte det ska vara strul med adressen då. Det löser sig får man väl hoppas, nu är det mat som gäller!

Av Maria - 23 juni 2009 18:12

Snodde mamma och pappas balkong idag och njöt av solen, jättehärligt! Imorgon är det dags för jobb igen. Trist, men jag är ledig till helgen igen i alla fall.

Seg

Av Maria - 23 juni 2009 09:07

Usch va seg man känner sig, vaknade ganska sent idag, måste ta mig i kragen och se till att utnyttja den fina dagen. Det är ju sista lediga dagen innan jag börja jobba igen trots allt. Vill egentligen passa på att rita men det är för varmt för att sitta inne, får se vad jag hittar på.


~Ha en trevlig dag ute i solen!~

Av Maria - 22 juni 2009 20:27

Nu har jag inhandlat mig en ny kamera, det blev en Nikon coolpix s600. Man blev lite fattigare men jag känner mig rätt nöjd med mitt köp. Den är så himla liten och nätt så den kommer få en självklar plats i väskan. :) Självklart har jag redan testfotat, här har vi lilla mig med kameran.

Av Maria - 22 juni 2009 09:34

Hade fiskmåsarna en skrikfest utanför mitt fönster idag igen? Japp, det kan du ge dig på. Dem satte väl igång runt kl. 5-6 på morgon. Hade inte ork nog att titta upp på klockan. Dem slutade någon gång runt halvåtta när jag steg upp, kul. Nu ska jag få i mig lite frukost innnan jag springer ner i tvättstugan igen. Tur att jag inte har en allt för stor tvätt idag, jag vill ut i solen!

Av Maria - 21 juni 2009 19:24

Var och tittade på kameror idag. Jag har ju egentligen redan min lilla bjässe, min Nikon D70, vilket jag är mycket nöjd med. Men det är ju inte direkt en kamera man lätt tar med sig genom att stoppa den i fickan. Så jag tänkte att det kanske var dags att investera i något mindre för de tillfällena då jag vill ha en smidig kamera som jag orka bära på och kan nöja mig med lite sämre bilder. Strax under 2000 kr hade jag väl tänkt mig, fastnade för en Nikon S600 coolpix, tror jag ska slå till på den faktiskt. Känns ganska lagom, vill inte ha vilket skit som helt men inte det dyraste heller för jag har ju faktiskt redan en dyr kamera.

Av Maria - 21 juni 2009 17:58

Sommar och sol, då åker mina klänningar fram! ^_^ Det här blev dagens outfit. Klänningen är från Indiska och tightsen från Gina.

Av Maria - 21 juni 2009 12:20

Cal och Niko i japansk stil, snyggt! Man kan ju inte säga annat än att japanerna vet hur man gör vackra och färgglada bokomslag. Det här bilderna är omslaget till den japanska översättningen av ”Nightlife”. Dem som följer min blogg vet ju att ”Nightlife” var mitt senaste boktips. I den japanska versionen så stoppar de även in lite fina illustrationer i själva boken, det tycker jag är en kul idé, skulle jag vilja se mer av!


Nästa boktips kommer dyka upp inom en snar framtid!

Ovido - Quiz & Flashcards