♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg under april 2010

Av Maria - 4 april 2010 21:11

Det känns inte riktigt som vår förrän man har hunnit fota de första vårtecken, så det passade jag på att göra idag. Tråkigt grått väder men jag hittade några trevliga färgklickar i gräsmattan.


             

   

























Av Maria - 4 april 2010 11:00

Nu bär det av till landet för att fira påsk! Äntligen ledig! :D


Av Maria - 3 april 2010 22:48

*gäsp* Nu orkar jag inte sitta längre med den här ikväll. Men jag tycker jag har redan fått rätt mycket gjort, nu ska jag bara ge mig på fjärilarna också, hoppas dem inte kommer se allt for hemska ut. Jag är verkligen jättedålig på att rita realistiska fjärilar, dem ser oftast ut som en tioåring har ritat dem tycker jag.


Av Maria - 2 april 2010 19:45

Något jag har skissat ihop idag. Och nej jag är inte helt kass på anatomi, han ska faktiskt bara ha tre fingrar och två tår. ;)


Av Maria - 2 april 2010 13:47

Idag blev det en riktigt långtur ute i det fina vädret, härligt! I går var det rätt stressigt på jobbet så nu ska jag bara njuta av ledigheten idag. :D En kul överraskning mötes jag i alla fall av när jag kom hem igår på kvällen. Den här jättefina teckningen av min karaktär Damon som Nephy har ritat som del av vår art trade. Hon var verkligen snabb, nu känner jag att jag får skynda på med min del! Jag har bara hunnit börja skissa än så länge. Idag på morgonen såg jag att hon även hade skickat hennes skisser också, som var minst lika roliga att se! Superfint allting tycker jag! ♥


 

Ovido - Quiz & Flashcards