♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg den 18 april 2010

Av Maria - 18 april 2010 23:08

Yes, jag ut gick hårt med sko shoppandet idag! :D Så nu behöver jag absolut inte besöka en skoaffär på en väldigt lång tid framöver! Jag har verkligen varit runt också för varje par är faktiskt köpt i olika affärer.


Så från vänster har vi ett par tygskor som faktiskt kommer från H&M och inte någon skobutik. Dem var billiga och jag vill ha något svalt till våren och så älskar jag lila. ♥


Gladiatorskor, för de var förvånansvärt bekväma och fina! Jag ville gärna ha ett finare par sandaler, så dem blev perfekta!


Stövletter, för jag velat ha ett par och jag hittade dessa till ett överkomligt pris som var jättesköna!


Och sist men inte minst, bekväm-skorna, haha. Ett par sandaler som kanske inte var dem snyggaste i hela skoaffären men som kändes bra på foten och som jag känner jag kan gå med länge. Så nu har jag fyra par nya vår/sommar skor som alla är bekväma, var relativt billiga och ser bra ut, lyckad shopping dag helt enkelt tycker jag! :)


Av Maria - 18 april 2010 09:45

Idag är det sko shopping som gäller, eller jag hoppas i alla fall att det blir något köp men det är svårt att hitta riktigt bra skor. Det är inte särskilt svårt att hitta snygga skor, men bra och bekväma är ofta en aning knepigare. För jag behöver några som verkligen är sköna att ha på sig en längre tid, så det blir inget i stil med dem på bilden i alla fall. ;) Mina underbart bekväma sandaler är tyvärr lite väl uppslitna nu efter hårt användande. Jag känner att jag överhuvudtaget behöver lite nya vår/sommar skor, för dem jag har har alla sett bättre dagar. Så vem vet, jag kanske kommer hem med fler än ett par skor, jag får se vad jag hittar helt enkelt.


Ovido - Quiz & Flashcards