♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg den 14 april 2010

Av Maria - 14 april 2010 22:37

Sådär nu har jag äntligen tagit tag i min presentation och skrivit om den och ändrat min gamla bild också. Kunde inte låta bli och välja mitt lite smått skumma och flummiga självporträtt, för det är lite så jag känner mig som person också, haha. Så den passade alldeles utmärkt helt enkelt. ;) Nu är det sängen som gäller, jag ska ju upp tidigt imorgon, och jag vill försöka inte känna mig allt för mycket levande död!


Av Maria - 14 april 2010 20:45

Jag är lite småkär i våra knivar på jobbet som är så vassa och enkla att arbeta med, perfekt att skära bland annat grönsaker med. Så när jag läste på bladet att dem kom från IKEA så blev jag glad för då tänkte jag att dem inte kan vara allt för dyra. Och det är dem verkligen inte, 19 kr för tre stycken! Dem här ska absolut inhandlas nästa gång jag åker till IKEA, vilket får bli snart!


Av Maria - 14 april 2010 18:39

Mums, idag fick vi kulglass till jobbet! Det blev att min arbetskamrat och jag tog och testade ett par av smaker ihop. Vi har en hel del goda sorter! Vad sägs om strawberry/cheesecake t.ex ♥ Det fanns ett syfte bakom vårt smakande också (förutom att det var gott! :D). Jag ville öva min icke existerande kul-teknik så att jag inte ser helt inkompetent ut när jag ska göra en glass åt en kund. Det lär jag väl göra ändå, haha, men nu har jag i alla fall fått lite övning.


Ovido - Quiz & Flashcards