♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg under juli 2009

Av Maria - 10 juli 2009 18:05

Suttit fast framför datorn idag och ritat, men det känns kul att vara lite kreativ igen. Det här blev dagens resultat. Linjerna är gjorda av min gode vän Chelsea som ritade teckningen till Robins mycket bra berättelse. Så jag är sist ut i ledet med att ge teckningen lite färg. :) Passar ganska bra det för Robin är bäst på att skriva, Chelsea är bäst på att teckna och jag är bäst på att färglägga. Jag vill vara bra på alla tre sakerna, men färger är nog trots allt min grej.


Nu kommer Mia snart över, så jag ska göra mig iordning! 

Av Maria - 9 juli 2009 19:13

Jag lovade mig själv att jag skulle ta tag i mitt ritande idag och det har jag också gjort! Tog faktiskt fram mitt stackars ritbord som har fått stå en aning bortglömt medan jag har lekt med mina Copic markers. Har jobbat några timmar nu på en större målning som inte är riktigt klar än men det här lilla landskapet gjorde jag först som uppvärmning. Jag hatar egentligen att göra landskap (och är ganska kass på det också!) men jag kan göra undantag ibland. Måla landskap digitalt kan faktiskt vara ganska trevligt trots allt, man har ju så härligt många nyanser att välja på och det går snabbt när man inte måste kladda med tusen olika färgtuber!

Av Maria - 9 juli 2009 19:07

Tog en dagstripp in i mörka Småland idag. Besökte bland annat Mönsterås, helt okej att besöka men jag skulle nog få abstinensbesvär eller något om jag skulle tvingas bo där. Borde laga mat men har ingen riktig hunger, men det lär väl slå till snart om inte annars.

...

Av Maria - 8 juli 2009 21:37

Kände mig seg och smått deppig idag. Det är ju så tråkigt väder! Jag bakade bröd för att ha något att göra, vi får väl se hur det går att få in det i min överfulla frys. Försökte ta tag i mitt ritande men det gick sådär, ska göra ett nytt försök imorgon. Mia kom över efter jobbet och piggade upp mig. Vi tog en liten runda och låg sedan på golvet och pratade. Jo jag har möbler men golvet ska inte underskattas, vet inte riktigt hur vi hamnade där. Känns lite bättre nu, de får bli nya tag tills imorgon! 


~God natt!~

Av Maria - 7 juli 2009 22:20

Slut för idag, nu ska jag gå och läsa innan jag hoppar i säng!


~God natt!~

Av Maria - 7 juli 2009 21:22

Jag älskar den här sidan: http://notalwaysright.com/ :D

Den är för alla oss inom serviceyrket som vet att kunden faktiskt inte alltid har rätt (fast man får ju såklart låtsas som att dem har det) och alla andra som vill ha ett gott skratt. Jag skulle antagligen kunna lägg till några klassiker från mitt egna jobb där. Här kommer ett exempel från sidan:


Customer: "I can’t believe I had to open the door on my way in! It opens for me on the way out. Customers shouldn't have to open doors."

Me: "But sir, if the 'In' door was automatic, it would smack you in the face."

Customer: "I don’t care! I shouldn't be expected to open my own doors."

Me: "Well, you could always use the handicapped button. That will open the door for you."

Customer: *stomps his foot* "No! No! No! No!"

 (The customer leaves looking at me expectantly and pointing at the automatic door on his way out.)

Av Maria - 7 juli 2009 20:59

Slö dag idag. Åkte och handlade och följde med Isak till frisören, han blev kortklippt och fin. Nu ska han väl ha lite mer ork när han inte behöver vara så varm i sin tjocka päls längre. Nu ska jag gå och ta mig en tallrik med jordgubbar och hoppas det botar min huvudvärk.


~Ha en trevlig kväll!~

Av Maria - 7 juli 2009 09:36

Ägnar morgonen åt att tvätta. Tråkigt men det är ett nödvändigt ont. 

Ovido - Quiz & Flashcards