♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg den 6 juli 2009

Av Maria - 6 juli 2009 20:26

Det blev att vi åkte över till Öland och gick på marknad trots allt. Det var mulet men det blev inget mer regn och det var faktiskt ganska skönt att det inte var allt för hett när man ska trängas med så mycket folk. Vissa marknader har ju varit riktigt plågsamma när solen har gasat på och man sitter fast i en folkmassa, inget vidare. Efteråt åkte vi och åt middag i stan och det var faktiskt så varmt att man kunde sitta ute.


Dagens rolighet var en indier som stod på marknaden vid sitt munkstånd och sjöng högljutt om ”munkar, munkar, goda munkar med hål i” Haha! :D Jag är inte helt säker på om han lockade kunder eller faktiskt snarare skrämde bort dem, jag skulle tro att det var det sistnämnda. För av alla munkstånd där så verkade faktiskt hans ha minst kunder, vi gynnade honom dock och köpte några munkar. ;)

Av Maria - 6 juli 2009 09:19

Regn, regn, regn, och jag som skulle på marknad idag. Det kanske få bli en liten utflykt i bilen istället om det inte lättar upp snart. Något kul kan man ju alltid hitta på, även när det regnar. ^_^ 

Ovido - Quiz & Flashcards