♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg under april 2011

Av Maria - 14 april 2011 21:09

Idag blev det fika på stan med Josefine, jag kom hem med den här långklänningen. Fast på mig är den bra mycket längre, jag är ju ingen lång modell. ;) Nu väntar jag bara på lite värme så att man kan använda den!


Av Maria - 12 april 2011 19:47

Det finns mycket man kan fixa med i lägenheten har jag insett. Idag rensades i alla fall klädkammaren och en del saker åkte upp på vinden, bl a vinterstövlarna, nu ses vi inte förrän efter sommaren, hah!


Sedan tog jag tag i det lite mer akuta behovet att sortera mina teckningar. Det känns som att jag alltid tänker att, ”nä men jag har ju inte alls ritat mycket på senaste!” Men lustigt nog möts man av jättehögar av teckningar ändå. Vilket kort minne man måste ha! Nu har i alla fall hela 2010 och början av 2011 sorterats. Skisser har hamnat i mappar, fula saker har slängts och det lite finare har nu fått datum och ska in i en pärm. Förhoppningsvis blir jag helt klar imorgon. :) Ikväll ritar jag klart ett par ofärdiga teckningar jag hittade som jag tyckte hade potential medan jag tittar på Sherlock Holmes på tv:n. Jag minns inte riktigt hur den slutade, jag har inte sett den sedan den gick på bio. 


 

Av Maria - 11 april 2011 19:14

Jag orkade inte fota allt för sig, så jag samlade ihop några av mina senaste stickade grejer. Det har blivit mycket torgvantar och en del mobilfodral.


Av Maria - 10 april 2011 19:03

Idag har mina fönster blivit rena och fina, i alla fall på in- och utsidan. Det fick bli en snabbis fönstertvätt och endast en spindel fick sätta livet till. En rejäl skillnad blev det i alla fall! Efter det kunde jag pusta ut tillsammans med Maria på Skype, vi lade till några aktiviteter till på vår "att-göra-lista" till i sommar. :)


Maria sensommaren förra året.

Av Maria - 8 april 2011 18:16

Idag fick jag min deklaration, lite nervös öppnade jag den men jag kunde känna mig lättad direkt. Jag kan inte fatta de som tycker skatten är dyr, jag tycker inte att jag hade betalt in så mycket i skatt och ändå fick jag tillbaka jättemycket pengar! Jag som var rädd att jag skulle behöva betala tillbaks istället!


Av Maria - 8 april 2011 17:43

Vilket skumt väder det har varit idag, solsken, superblåsigt, molnigt, regn och inte minst hagel! Verkligen skiftande! Men jag har lyckats undkomma det allra värsta i alla fall. Hannah och jag tog en fika idag, kul att träffas, det var så länge sedan. Lite för roligt hade vi nog, för stackars Hannahs som var i slutet av en förkylning hade skrattattacker som övergick i KOL hosta som hon kallade det. Riktigt så hemskt tycker jag inte att det lät och det gav oss ju något mer att skratta åt. ;)


Hannah förra sommarn.

Av Maria - 7 april 2011 21:12

Idag har Isak och jag haft obligatoriskt tordagsmys, det har lite blivit vår grej de senaste veckorna. Trots blåsten så blev det en långrunda också som avslutades på en bänk i parken där vi studerade folk och hundar. 


Om inte sängen är mjuk nog så får man ta och satsa på kudden också!

Av Maria - 6 april 2011 22:38

Nu var det faktiskt jätte länge sedan jag satte mig framför spegeln och gjorde ett självporträtt så det gjorde jag idag. Enligt min åsikt ska de göras snabbt, de blir bäst då, i alla fall för mig. Jag ägnade väl runt en kvart på golvet framför min spegel och en tio minuter vid köksbordet där jag gjorde mörkare skuggor med ritkol. Egentligen borde jag ha gjort det framför spegeln också men jag hade lagt grunden till skuggorna så jag tyckte det gick bra ändå. Jag gör verkligen rätt osmickrande självporträtt, haha, men jag känner igen mig själv bättre då. Jag har ju faktiskt tunga ögonlock och rätt stor näsa, och ögonbrynen är inte särskilt välplockade för tillfället heller. :D


Jag ritade mycket porträtt förrut, det är verkligen avslappnande för mig, ska försöka göra det lite oftare!


Jag tog ett foto men jag måste fixera teckningen innan jag skannar den annars lär jag kladda ut ritkolen.

Ovido - Quiz & Flashcards