♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg under januari 2012

Av Maria - 20 januari 2012 23:37

Och så blev det lite skissande innan sängen, men nu är det nog läggdags för mig, jag gick ju trots allt upp tjugo över sex idag, så jag har lite att sova ikapp!


Av Maria - 20 januari 2012 21:04

Lite får man väl lyxa till det när det är fredagskväll och allt. :)


Av Maria - 20 januari 2012 19:00

Långa dagar på jobbet har det blivit nu i veckan, då blir det mest att man slänger sig i soffan framför tv:n när man kommer hem. Men de kvällar då jag har känt mig lite mer ambitös har det blivit en del stickande. De här strumporna fick mamma i julklapp, hon blev mycket nöjd! :)


 

Om ni också vill sticka dem så kan ni hitta mönstret här.

Av Maria - 16 januari 2012 18:41

Kan ni fatta att jag tog de här bilderna första november, linne och kjol i november?! Visst lite kyligt var det men det gick förvånansvärt bra för det var verkligen en ljummen novemberdag trots att det inte ens var någon sol. Maria var snäll och ställde upp som modell när min fotolust slog till hårt. Sedan bjöd naturen på resten, fina höstlov och cool dimma, det är bara att tacka och ta emot. :)


                 

 

 

 

Av Maria - 16 januari 2012 17:35

Tråkig tvättdag idag, men någon gång ska ju det göras också. Det blev lite av ett experiment till middag, brukar bli så när man är så dålig som jag på att planera måltider. Men det blev rätt lyckat med kyckling och bulgur, jag får ta och äta bulgur lite oftare, himla gott faktiskt! Tyvärr hade jag inga wokgrönsaker hemma och blomkål och bulgur var väl inte helt lyckat, haha. Men morötterna och tomaterna passade i alla fall utmärkt.


Av Maria - 14 januari 2012 22:19

Jag trycker in lite kvällsbloggning innan det är dags för sängen. Japp, så livad är min lördagskväll, jag är skittrött efter jobbet så jag vill bara sova. 


Jag har så himla mycket foton på hårddisken från i somras så jag passar på och lägger upp några djurbilder jag tog på norra Öland på Josefines föräldrars gård. Jag var där två dagar så många kort blev det, många på henne också såklart. De här tog jag på förmiddagen innan vi åkte iväg och fotade Josefine.


Supersöt kalv!

Saltstenen var eftertraktad!

 

Går man i kohagar får man räkna med att bli utittad!

De fina baggarna!

   

Snyggast av alla är såklart Herr Frost som var pappa åt alla lammen det året.

 

Knäckebrödssugna får. ;)

Av Maria - 12 januari 2012 19:21

Idag blev det lunch på stan med Johanna, vilket var tur det för jag var riktigt hungrig efter jobbet eftersom jag inte hunnit äta något. Tur nog var Johanna också hungrig så vi hoppade in på närmaste matställe! Skönt att bli serverad efter en stressig dag på jobbet.


Förresten blev jag av med lite av min morotskaka idag, Emelie och jag sockerkickade oss med varsinn bit mellan alla kunder! :D


    

Av Maria - 11 januari 2012 21:22

Idag har jag haft en ledig dag så jag har städat ner julen, vilket känns lite lustigt när man inte ens knappt sett snö än i år. Sedan blev jag så baksugen så jag slängde ihop en plåt med morotskaka, blev rätt lyckade tycker jag. :) Fast nu blir det till att bjuda folk så att man inte själv måste trycka i sig all morotskaka. Jag får ta och göra mig poppis på jobbet och ta med några dit. :D


 

Ovido - Quiz & Flashcards