♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg under maj 2010

Av Maria - 18 maj 2010 12:38

Idag blev det en morgonrunda i parken i kortärmat, kändes underbart somrigt det! Passade på att ta med kameran också. Det blev några bilder i förbifarten, jag fick inte stå stilla allt för länge på samma ställe för då blev Isak uttråkad. jag kanske går ner ditt själv någon gång i veckan och tar lite bättre foton i lugn och ro utan jäktade småhundar. ;)


           

Av Maria - 17 maj 2010 12:06

Några bilder från igår. :)


Foto: jag

Modell: Josefine

Utrustning: Nikon D70 + Nikon Nikkor AF 50/f1.8D


 

50mm, f.4, 1/250, ISO 200


50mm, f.4,5, 1/320, ISO 200



 

50mm, f.3,2, 1/400, ISO 200

Av Maria - 16 maj 2010 23:09

Usch vilken pärs, men nu har jag plockat ut det bästa från cirka 1300 bilder, så nu är jag nere i 275 bilder. Vilket känns i alla fall lite mer hanterligt. Man får väl konstatera att Josefine och jag hade en bra fotodag. Framförallt var det roligt och det är ju det som räknas, men det blev en hel del fina bilder också! Det var mycket som var bra idag, fint mjuk ljus, vackert vårblomster, mitt nya alldeles underbara objektiv och såklart duktiga Josefine. :) Men vi var båda rätt trötta och hungriga när vi var klara så vi gick in till stan och åt en bit mat, det kändes mycket välförtjänt.


Dagens komiska händelse var att vi stötte på två killar som helt ogenerat stod och kissade mot ett hus mitt inne i stan. Den ena av dem hade knappt hunnit stoppat in sig i byxan förrän han trodde att vi ville ha ett samtal med honom medan hans kamrat fortfarande stod helt öppet och kissade. Vi gick däremot bara snabbt därifrån, haha. :D  


Av Maria - 15 maj 2010 19:42

Idag hämtade jag upp Isak efter jobbet, han ska vara här på en liten sleepover. Just nu ligger han och latar sig i sin korg. ♥ Så imorgon hoppas jag på fint väder för då blir det morgonrunda med honom och efter det är det dags för årets första vårfotografering. Jag lär helt enkelt få väldigt mycket frisk luft imorgon. :D


Av Maria - 14 maj 2010 20:14

Ojoj, vilken galen dag på jobbet, helt klart värsta dagen hittills! Jag tror alla blev lite chockad över mängden gäster. Som en riktigt stressig sommardag var det och det är ju inte helt vanligt att ha det en mulen fredag i maj. Men nu kan det väl inte bli allt för illa imorgon eftersom alla verkar ha varit på stan idag. ;)


Och nu över till något annat. Jag har varit sugen på att göra någon trevlig färgteckning så jag har försökt skissa ihop något skoj att arbeta med. Men min inspiration har varit lite sådär på senaste, få se om jag kan få till något bättre än den här.


Av Maria - 13 maj 2010 19:15

Hittade den här skissen i mitt ritblock, ett lite halvdant försök till att rita en na'vi. Jag är nog helt enkelt inte så jättebra på att rita dem, men det är roligt att försöka i alla fall. ^_^


Av Maria - 13 maj 2010 16:23

Idag träffade jag Maria, igen. :) Vi hade väl tänkt ta oss en promenad eller så men vädret såg ju inte så inbjudande ut idag heller så det blev inget med det. Istället blev det inneaktiviteter idag med. Bland annat fixade Maria till mina inte allt för välskötta ögonbryn, äntligen! Nu har jag jättefina små fina bryn, det har jag inte haft på länge! Och eftersom det fortsatte regna så gav vi varandra en huvudmassage, eller jag gjorde så gott jag kunde i alla fall, jag är ju inte duktigt utbildad som Maria är. Men det är svårt att misslyckas med en huvudmassage, det är alltid lika skönt! Så här galen ser man ut i huvudet efter en sådan, haha.

Är det någon som vill låna lite hår? Jag har mycket att dela med mig av. :D Efter att jag hade fått lite ordning på mitt hår igen så blev det mys i soffan med rolig film, en lyckad regning dag helt enkelt med världens bästaste vän. ♥


Stackars Mia får alltid böja sig ner till hobbitens nivå för sådana här bilder. XD

Av Maria - 12 maj 2010 19:23

Idag kom Maria och hämtade upp mig på jobbet, sen gick vi hem till mig och åt en bit mat. Jag hade inte  mycket mer ork än att slänga mig i soffan så vi myste under varsinn filt och satte igång "Så som i himmeln". Det var ett bra tag sedan jag såg den.


Finaste scenen, Mia var söt som blev lite tårögd. ^_^

Ovido - Quiz & Flashcards