♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg den 14 januari 2011

Av Maria - 14 januari 2011 14:30

Igår bakade jag choklad/hallon cupcakes som jag ska bjuda familjen på på vår spelkväll ikväll. Här är de utan frosting, det ska jag göra och lägga på idag. Jag har inte gjort just det här receptet innan, så jag hoppas de ska smaka okej! 


     

Av Maria - 14 januari 2011 11:00

Här kommer några bilder på mina senaste stickprojekt. Alla är gjorda utan mönster förutom tumvantarna där jag använde ett bra basmönster för tumvantar, fast jag gjorde några små ändringar i det för att passa garnet jag använde.  


Färgerna på korten blev lite skumma, men de är i alla fall grå/blå i verkligheten. Jättemysiga och mjuka att ha på sig när man sitter vid datorn.


Helt vanliga tumvantar, det är mitt första försök så det var ett övningspar.


Min lilla kanin, inte riktigt klar än men nästan, jag måste fästa ett par trådar till och så ska han få ögon. Eller liten och liten, han är rätt stor faktiskt, stående är han lika lång som min överarm ungefär.


Jag har inte fäst några trådar på den här än, för jag tror jag ska göra om den. Det syns inte riktigt på kortet men jag tycker den kunde sitta lite tightare runt handleden, och tummen kunde ha blivit finare stickad. Men det är bara några mindre ändringar, så slutresultatet kommer nog att se ut ungefär så här ändå.


Jag hade lite restgarner så jag kombinerade dem och gjorde en mössa till.

Ovido - Quiz & Flashcards