♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg den 15 juni 2010

Av Maria - 15 juni 2010 21:20

Jag lade aldrig upp särskilt många kort från kvällsfotograferingen från förra året så jag tänkte jag kunde lägga upp några till, typ ett halvår senare, haha. Hoppas ni inte tycker det är tråkigt med gamla kort, jag tycker det är roligt att rota runt i gamla mappar. :D En kul kväll var det i alla fall, Josefine var mycket tålmodigt med mitt fixande och trixande med kameran, och det långa slutartiderna.


 

 

          

         

Av Maria - 15 juni 2010 15:57

Jag tänkte jag kunde rekommendera några fina fotobloggar jag har hittat på senaste. Jag börjar med Lisa Wikstrand som har en fin blogg med många vackra fotografier! Hennes inlägg med titeln Tylldrömmar är en favorit, hon har tagit riktigt härliga bröllopskort som man blir glad av att se. :) Jag tycker överhuvudtaget att alla hennes bröllopsfoton är riktigt lyckade!


http://lisawikstrand.com/blog/


Det är kul att titta på bröllopsfotografier nu när jag snart blir av med min egen bröllopsoskuld. ;) Jag är både nervös och längtar, men kul ska det bli. Man kan ju faktiskt inte önska sig ett sötare och finare par att fotografera än Axel och Josefine. ♥


Av Maria - 15 juni 2010 14:12

Jennifer håller en porträtttävling på sin blogg http://jenniifer.webblogg.se/ där man kan vinna denna reflexskärmen: http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-110cm-p-1771.html Det passar mig perfekt för jag har hur många porträtt som helst men ingen relfexskärm så det är klart man måste delta! :)


Det enda svåra vara att väl välja ut ett porträtt. Men jag tycker Josefine är fin bland de vita blommorna så det fick bli den här. Eftersom den är så liten här på bloggplatsen så lämnar jag en länk där man kan se den i större format också: http://sione.deviantart.com/gallery/#/d2pzemj


Ovido - Quiz & Flashcards