♥ Sione ♥ - Foto, teckningar och lite allt möjligt!

Alla inlägg under augusti 2009

Av Maria - 21 augusti 2009 13:05

Kiss me – Sixpence None the Richer


Åh ljuva 90-tals känslor. :D



http://www.youtube.com/watch?v=3YcNzHOBmk8

 
Av Maria - 21 augusti 2009 12:59

Fundera på om gårdagens dopp kan ha varit sommarens sista, allt beror väl på vädret antar jag. Åkte till stranden igår med Mia, härligt svalt faktiskt men jag vågade mig på ett dopp trots blåsten. Det är riktigt kul att bada när det är stora vågor! Det var inte så farligt kallt heller.


På kvällen blev jag ompysslad med ansiktsbehandling och massage av Mia. Hon kan verkligen sina grejer, man bli så avslappnad! Jag är så grymt bortskämd, haha! Som om inte det var nog så hjälpte hon mig med min veckohandling också, så allt gick väldigt smidigt och snabbt så vi kunde komma hem och bänka oss framför tv:n med "Australia". En mycket bra dag helt enkelt! 


Av Maria - 16 augusti 2009 18:19

Så var man hemkommen från Kolmården eller rättare sagt jag kom hem igår kväll fast det är först nu man börja piggna till lite. Jag var så himla trött på hemvägen och väldigt seg i huvudet idag på morgonen. Roligt har det i alla fall varit! Fick se dem flesta djuren, och på nära håll också, överlag så får man säga att alla djuren kom fram och visade upp sig, så vi har verkligen haft tur. Alla utom snöleoparderna, dem låg i skuggan och så döda ut, haha. Men jag är glad att få se dem i alla fall, eftersom det är ett av mina favoritdjur. Sen var det många söta djurungar också! Mycket kort blev det, nästan 1500 st tog jag, så kameran gick varm. ;) Showerna var också jättebra. Delfinshowen var ju självklart kul att se men rovfågelshowen var också en riktig höjdare, över förväntan! Så jag är mycket nöjd med vårt besök, värt varenda krona! Kom även hem med två nya kompisar, en liten snöleopard och en giraff. :)






Här ett av många kort som jag tog på de fina tigrarna.

Av Maria - 14 augusti 2009 10:31

Har kommit en bra bit på vägen med mina ärenden idag. Har fått mig en rejäl promenad, paketet är inlämnat, mitt hår känns rent och härligt igen. Nu ska jag bara äta en mer bastant frukost, har bara fått i mig lite frukt och fil tidigt på morgonen. Jag känner mig effektiv idag! :)

Av Maria - 13 augusti 2009 23:00

Kings of Leon - Sex On Fire


http://www.youtube.com/watch?v=MUg6QlSI4e8

Av Maria - 13 augusti 2009 22:56

Skriver ett kort kvällsinlägg innan jag ska hoppa i säng. Har nu äntligen tre dagar ledigt framför mig men dem känns redan rejält fullbokade. Om vädret tillåter blir det nog Kolmården på lördag vilket innebär att morgondagen lär bli ganska uppbokad. Har redan en lång lista som ska hinnas med. Ska försöka komma upp i tid för en rejäl morgonpromenad där jag kan svänga förbi närmsta postombud och få iväg mitt lilla paket till Robin i USA (det är på tiden!), sedan är det hem som gäller för en välbehövlig dammsugning, ta hand om mitt lilla berg av disk, håret skulle nog behöva sig en tvätt också och så måste jag handla mat. Måste ju även packa inför lördag, det gäller att ha en välladdad kamera och mp3. ^_^ Isak ska också skjutas till landet, för han är tyvärr inte välkommen i Kolmården. Sen är det väl bara och hoppa i säng för vi ska upp tidigt. Så några lediga lugna dagar blir det väl inte direkt, förhoppningsvis blir dem roliga i alla fall!


~God natt!~

Av Maria - 8 augusti 2009 09:44

Mallory Dyer (tidigare pu-sama på DA) ska sälja några av hennes original till högstbjudande. Om det inte antagligen skulle kosta mig runt en månadslön att köpa en tavla så skulle jag verkligen vilja köpa dessa två! Har alltid varit mina favoriter av henne, dem är så himla läckra och hon är så grymt talangfull med Copic markers. Men som sagt dem lär säljas riktigt dyrt för jag är verkligen inte ensam om att vilja äga dem. 


Titta in i hennes gamla galleri (hon har bytt användarnamn) och se dem i stort format, detaljerna är fantastiska!


http://pu-sama.deviantart.com/gallery/

Av Maria - 6 augusti 2009 22:55

Jag har fått så mycket fint ritat till mig av vänner och annat talangfullt folk, så jag tänkte jag kunde vissa upp lite av det här. I mycket litet format visserligen men ändå, det är så roligt att se andra tolka mina karaktärer och det är skoj att få göra detsamma med deras skapelse. Kreativitet är alltid bäst när den delas med andra! :)


~God natt!~

Ovido - Quiz & Flashcards