Direktlänk till inlägg 31 mars 2011
Igår sökte jag bland recept på Tasteline, hittade bland annat den här mycket goda maträtten, kan rekommenderas! Men jag undrar lite vad han/hon som skrev receptet tänkte på. Varför måste man kasta och slänga i ingredienserna? Blir det godare då? :D
1. Stek kycklingen
2. Kasta i vitlöken och stek den med.
3. Släng i tomaterna.
4. Krama ur bladspenaten om den varit frusen, släng sen ned i pannan och fräs lite kort tillsammans med tomaterna.
5. Häll på grädden och låt puttra ett tag.
6. Koka pastan enligt anvisningar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 | 8 |
9 |
10 | 11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 | 20 | |||
21 | 22 |
23 |
24 |
25 | 26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 | ||||||
|